Maatilan esittely

Tilamme on keskittynyt porsaiden tuottamiseen ja niiden kasvattamiseen

Eläinten ruokinta perustuu oman ja lähitilojen pelloilla viljeltyihin ohraan, vehnään ja kauraan. Lisärehuja hankimme pääasiassa lähellä sijaitsevalta Koskenkorvan rehutehtaalta. Suurimman osan tarvitsemastamme lisävalkuaisestakin saamme Koskenkorvan viinatehtaan sivutuotteena syntyvästä ohravalkuaisrehusta. Lisärasva on kotimaista rypsi- tai rapsiöljyä.

Porsitus tapahtuu meillä ns. vapaaporsituskarsinoissa, joissa emakko pääsee liikkumaan vapaasti porsaiden kanssa. Porsaille on oma hyvin suojattu pesäalue mihin emakko ei pääse.

Viljely

Peltoja tarvitsemme eläinten rehujen tuottamiseen. Tavoittelemme mahdollisimman korkeaa ja laadukasta satoa. Se edellyttää että jokainen kasvutekijä on kunnossa alusta loppuun saakka. Suurimman osan kasviemme tarvitsemasta lannasta saamme eläintemme lannasta.

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tai myymään peltojasi käyttöömme, ole rohkeasti yhteydessä. Myös laadukkaan viljan ostaminen kiinnostaa meitä.

Historiaa

Alhon maatilan historia alkaa 1600-luvulta. Nykyään vetovastuussa on Ari ja Liisa Alho.

Tutustu Alhon tilan historiaan

Tule meille työntekijäksi

Etsimme joukkoomme uusia työntekijöitä. Jos pidät eläimistä ja elämisestä pienessä maaseutupitäjässä saatat olla oikea henkilö tiimiimme.

Täytä hakemus